Installer WordPress eller andre programmer på min Windows -hostingkonto

WordPress er et af de mest populære værktøjer til hjemmesideopbygning - du kan oprette alt fra blogs til eCommerce -sider. Sådan installerer du WordPress (eller andre programmer) på din Windows -hostingkonto.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil bruge.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Plesk -admin .
  4. På Plesk-hjemmesiden skal du vælge Programmer i navigationen til venstre.
    vælg programmer
  5. Vælg Funktionsapplikationer .
  6. For at installere WordPress skal du ud for WordPress vælge Installér . Eller søg efter andre programmer, som du har brug for til dit site. Når du finder en app, du ønsker, skal du vælge Installér .

Flere oplysninger

• Hvis du vil vide mere om WordPress -installationsindstillinger og -indstillinger, kan du besøge dokumentationen til Plesk WordPress Toolkit .
  • Du kan få flere oplysninger i Plesk -dokumentationen for webapplikationer .