Slå automatisk fornyelse fra

Slå automatisk fornyelse fra, og opsig abonnementer for dine produkter. Når du annullerer fornyelsen af et produkt, ophører dit abonnement, og du faktureres ikke ved næste faktureringsdato. Hvis du skifter mening, kan du forny produktet manuelt.

Bemærk: Hvis du har købt dit produkt gennem en mobilappbutik som Apple App Store eller Google Play, skal du bruge den pågældende mobilappbutik til at foretage ændringer i dit abonnement.

1. Gå til siden Fornyelse og fakturering for GoDaddy. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for dit produkt eller domæne.
    markér feltet ud for produkt eller domæne
    • Hvis automatisk fornyelse slås fra for et abonnement med flere produkter, anvendes valget på alle produkter i abonnementet. Produkterne kan ikke ændres individuelt.
  3. Øverst på siden skal du vælge Annuller fornyelse.
    vælg annuller fornyelse
  4. Der vil blive vist et nyt vindue. Vælg Annuller fornyelse, hvorefter vi bekræfter, at automatisk fornyelse er blevet annulleret.
    vælg annuller fornyelse
    Bemærk: Hvis du annullerer et domæne med Domænebeskyttelse, skal vi bekræfte din identitet. Vælg Ja, slet dette produkt, og vælg derefter Bekræft og slet. Vi sender en bekræftelseskode via SMS-besked eller en godkenderapp, hvis du har haft totrinsbekræftelse aktiveret på din konto i mindst 24 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode for at sende en engangsadgangskode til din registrant-e-mailadresse.

Når fornyelse er annulleret, viser kolonnen Faktureringsdato den dato, hvor dit produkts abonnement ophører. Du kan blive ved med at bruge produktet indtil slutdatoen.

Advarsel: Hvis du ikke fornyr produktet manuelt, inden dit abonnement udløber, fjernes produktet fra din konto, hvorefter det muligvis ikke kan gendannes.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Hvis du ikke kan slå automatisk fornyelse fra for et domæne, kan det skyldes, at domænestatussen afventer opdateringer. Domæner skal have en aktiv status, for at du kan ændre indstillingen for automatisk fornyelse.
  • Hvis et domæne ikke fungerer, kan du slette et domæne fra din konto.
  • Hvis et produkt (som ikke er et domæne) ikke fungerer, kan du slette det fra din konto.
  • Find ud af, om du er berettiget til en refusion, ved at kontakte vores GoDaddy-guider.
  • Her er vores refusionspolitik.