Tilføj et afsnit til mit Websites + Marketing -site

Websites + Marketing har mange specialiserede sektioner såsom PDF -seere, prislister eller menusektioner til restauranter, ejendomsfortegnelser , Soundcloud -lydspor , links til YouTube -videoer osv. Du kan endda uploade dine egne videoer til dit sidehoved og til nogle sektioner , eller bede folk abonnere på din e -mailliste .

Når du har tilføjet nye afsnit, skal du tilpasse teksten , redigere handlingsknappen og tilføje eller udskifte billederne .

Bemærk: Hver side indeholder op til 20 sektioner. Hvis du har brug for flere afsnit, skal du tilføje flere sider .

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. Gå til den side og det område, hvor du vil tilføje et afsnit. Hold musen over det område af din hjemmeside, og vælgTilføj et nyt afsnit + ikon Tilføj afsnit .

Bemærk: Du kan ikke tilføje endnu et sidehoved eller en sidefod. Nogle afsnit som f.eks. Online -aftaler kan kun tilføjes én gang. Andre afsnit som Kontakt os kan tilføjes flere gange.

5. Søg eller søg efter det afsnit, du ønsker, og vælg dit valg. I mobilappen kan du bruge rullemenuen øverst til at gennemse afsnit efter kategori.
  6. Rul gennem layoutindstillingerne, og vælg Tilføj på det ønskede layout. Uanset hvilket layout du vælger, kan du altid ændre dit afsnits layout senere.
  7. Vælg elementerne i dit nye afsnit for at redigere afsnitsindholdet .
    • Hvis du sletter indhold, f.eks. En undertekst, tekst eller foto, fjernes det stykke fra det visuelle layout, og resten af indholdet justeres. Tilføj det igen ved hjælp af editoren til højre. I mobilappen skal du vælge afsnittet igen for at åbne editoren.
  8. Hvis du skifter mening om dit afsnit, kan du holde markøren over afsnittet og bruge den viste menu til at flytte det op eller ned på siden, ændre layout, duplikere afsnittet , flytte sektionen eller slette afsnittet . I mobilappen skal du vælge Indhold for at se og administrere afsnittene.
    Skærmbillede af layoutbjælken
  9. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .