Tilføj en side til min site

Din site kan have op til 50 sider, og på hver side kan du tilføje op til 20 sektioner. Du kan duplikere hele siden, hvis du har en side, du synes om. Når du tilføjer en side, skal du måske omarrangere dine sider.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Tilføj en ny side.
    • I en browser skal du vælge Tilføj en ny side plus-ikon Tilføj side i menuen Sitenavigation.
      Skærmbillede af navigationslinje for side
    • I mobilappen, vælg Sider og derefter Tilføj.
  5. Vælg, hvad du tilføjer: En ny side, et link til et eksternt website, eller en rullemenu (en menu, der samler lignende undersider nedenunder).
  6. Skriv din sidetitel. Hold navigationsbjælken overskuelig med korte sidenavne, der forklarer, hvad de indeholder.
  7. Vælg de relevante knapper. Din nye side kan tilføjes til både sidehoved og sidefod, hvis du ønsker det (eller ingen af delene for at "gemme" din side).
    • Vis i navigation viser den øverst i overskriften for navigation. Hvis din side ikke bliver vist i navigationen (sidehoved eller sidefod), kan du stadig linke til den fra andre sider eller sende det direkte link til andre.
    • Sidefod viser et link til en side i bunden af hver side.
    • Private sider er som almindelige sider, bortset fra de ikke er synlige for medlemmer. Enhver side, bortset fra din hjemmeside, kan være en privat side. Få mere at vide om administration af private sider.
  8. Når du er færdig, vælger du Opret side.
  9. Den nye side har ikke noget indhold, så du skal vælge Tilføj afsnit og begynde at tilføje indhold til din nye side.
  10. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.