Forbedre Google -indeksering

Du kan bruge følgende trin til at sikre, at dit WordPress -site kan crawles, indekseres og vises korrekt for at muliggøre optimal SEO -rangering.

Bekræft, at dit WordPress -site kan indekseres

1. Log på WordPress
  2. Gå til Indstillinger > Læsning.
  3. Sørg for, at indstillingen for Modtag søgemaskiner fra at indeksere dette site ikke er markeret.

Bekræft, at søgemaskiner kan indeksere alle sider korrekt

1. Besøg dette site .
  2. Indtast dit domæne i feltet Website -URL .
  3. Klik på Kontrollér!

Bekræft, at søgemaskiner viser din websitetitel korrekt, som har en specifik længdegrænse i pixels.

1. Besøg din hjemmeside, højreklik på din hjemmeside og klik på Vis sidekilde .
  2. Kopiér teksten mellem titel -tags ( titel >).
  3. Besøg dette site .
  4. Indsæt den tekst, du har kopieret, i værktøjet til visning af titel -tag
  5. Sørg for, at teksten ikke bliver afskåret i forhåndsvisningen. Hvis det bliver afskåret, skal du forkorte titlen, indtil det ikke længere er tilfældet.

Hvis din titel er for lang, skal du muligvis beskære den, og hvis du har plads tilovers, kan du tilføje nøgleord til den.

Installer et SiteMap -plugin

1. Log på WordPress
  2. Gå til Plugins .
  3. Kontrollér for at se, om der er plugin -moduler til sitemap installeret og aktiveret.
  4. Hvis der ikke er nogen plugins til sitemap installeret og aktiveret, skal du klikke på Tilføj ny .
  5. Søg efter " Yoast SEO "
  6. Klik på Installer nu .
  7. Klik på Aktivér .
  8. I WordPress-kontrolpanelet skal du klikke på SEO i kolonnen til venstre.
  9. Klik på fanen Funktioner.
  10. Aktivér avancerede indstillinger .
  11. Kig tilbage under SEO i kolonnen til venstre, og klik på XML-sitemaps .
  12. Bekræft, at Sitemap -funktionen er aktiveret.

Tilføj en beskrivelse af dine sider.

1. Log på WordPress
  2. Hvis du ikke allerede har installeret Yoast SEO Plugin, kan du gennemgå trinnene ovenfor.
  3. Rediger hver side, du vil have en beskrivelse, og brug Yoast SEO -panelet på disse sider til at tilføje en beskrivelse.
  4. Det anbefales at i det mindste gennemføre dette trin for din hjemmeside.

Bekræft, at billeder har beskrivelser.

1. Besøg din hjemmeside, højreklik på din hjemmeside og klik på Vis sidekilde .
  2. Søg efter et billedtag ( img >).
  3. I tagget skal du kigge efter attributten "alt" og bekræfte, at den har en værdi (f.eks. Alt = ”eksempel på nøgleord”).
  4. Værdien skal være noget, der beskriver billedet. F.eks. Kan et billedkode til en solnedgang have en alt -attribut såsom: alt = ”solnedgang” .
  5. Hvis der er billeder, der ikke har værdier i alt -attributten, skal du gå til Media i dit WordPress -dashboard, klikke på billedet for at redigere og føje teksten til alt -feltet.