SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Åbn en administreret SSL -billet igen

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL -certifikater og derefter Administrer ved siden af den Administrerede SSL , du arbejder med.
  3. Det næste trin afhænger af, hvilken type SSL du har.
    • Sådan genåbner du en billet til et standard SSL
      1. Rul til Supportkommunikation for denne Administrerede SSL . Skriv en kommentar, og vælg derefter Svar .
      2. Dette åbner den Administrerede SSL -billet igen. Tillad venligst 24-48 timer til et svar.
    • For at genåbne en billet til en UCC SSL san eller Wildcard SAN
      1. Når du har valgt Administrer , fører systemet dig til hoveddomænet på Administreret UCC eller SSL -certifikatet med jokertegn. Hvis du har brug for at åbne den primære igen, skal du skrive en kommentar og vælge Svar under Supportkommunikation for denne Administrerede SSL.
      2. Hvis du har brug for at genåbne et andet domæne på UCC SSL, skal du klikke på Tilbage øverst til venstre.
      3. Dette vil bringe dig tilhttps://sec.godaddy.com , hvor du kan finde det domæne, du arbejder med.
      4. På kortet med domænet eller underdomænet skal du finde HTTPS'en og klikke på Detaljer .
      5. På den næste side skal du rulle til du ser Supportkommunikation for denne Administrerede SSL , skrive en kommentar og vælge Svar .
      6. Dette åbner den Administrerede SSL -billet igen. Tillad venligst 24-48 timer til et svar.