Åbn min Linux-hostingkonto

Sådan logger du på GoDaddy og får adgang til Dashboard for din Linux-hostingkonto.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    vælg administrer
  3. Du befinder dig nu i dashboardet for din Linux-hostingkonto.
    dashboard for min linux-hostingkonto

Relaterede trin

• Er du klar til at flytte nogle filer til din konto? Klik på Filhåndtering for at gå direkte til cPanels filhåndtering. Hvis du har brug for hjælp, skal du går til dokumentationen for cPanels filhåndtering.
  • Klik på cPanel-admin for at gå direkte til startsiden for cPanel. Hvis du har brug for hjælp, skal du gå til cPanel-dokumentationen.
  • Klik påphpMyAdmin for at gå direkte til kontoens startside for phpMyAdmin. Hvis du har brug for hjælp, skal du gå til phpMyAdmin-dokumentation.
  • Klik på FTP-styring for at gå direkte til siden for cPanels FTP-konto. Hvis du har brug for hjælp, skal du gå til cPanel-dokumentationen for FTP-kontoens funktion.
  • Log direkte ind på cPanel: Først skal du ændre din cPanel-adgangskode til noget, du vil huske (din cPanel-adgangskode er den samme som din FTP-adgangskode). Gå derefter til https://mitdomænenavn/cpanel, hvor mitdomænenavn er dit domæne og dets TLD, for eksempel cooleksempel.com. Du får brug for dit cPanel-login (dette Dashboard > afsnittet Indstillinger > fanen Konto) og den nye adgangskode. På denne måde kommer du hen til cPanel Admin uden at skulle igennem dette Dashboard.