Åbn min Linux-hostingkonto

Sådan logger du på GoDaddy og får adgang til dashboardet for din Linux-hostingkonto.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    vælg administrer
  3. Du befinder dig nu i dashboardet for din Linux-hostingkonto.
    dashboard for min linux-hostingkonto

Relaterede trin

• Klik på cPanel-admin for at gå direkte til startsiden for cPanel. Hvis du har brug for hjælp, skal du gå til cPanel-dokumentationen.
  • Klik påphpMyAdmin for at gå direkte til kontoens startside for phpMyAdmin. Hvis du har brug for hjælp, skal du gå til phpMyAdmin-dokumentation.
  • Klik på Filhåndtering for at gå direkte til cPanels filhåndtering. Hvis du har brug for hjælp, skal du går til dokumentationen for cPanels filhåndtering.
  • Klik på FTP-styring for at gå direkte til siden for cPanels FTP-konto. Hvis du har brug for hjælp, skal du gå til cPanel-dokumentationen for FTP-kontoens funktion.
  • For at logge direkte på cPanel skal du gå til http://mitdomænenavn/cpanel, hvor mitdomænenavn er dit domæne og dets suffiks, for eksempel coolexample.com. Du får brug for dit cPanel-login (dette Dashboard > afsnittet Indstillinger > fanen Konto) og adgangskoden (fra din oprindelige cPanel-konfiguration). Hvis du ikke har adgangskoden, så se her for at ændre det.