Åbn WebHost Manager (WHM)

Du kan åbne WebHost Manager direkte fra webbrowseren.

  1. Åbn en webbrowser, og gå til https://dinserverip:2087, hvor dinserverip er din servers IP-adresse.
  2. Lad Brugernavn stå som "rod", indtast din adgangskode, og klik på Log ind.

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.