Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Om kreditkortindstillinger for WooCommerce intuit -betalinger

Trin 3 i plugin'en Opsætning af intuitive betalinger til WooCommerce -serien.

Lær om de kreditkortindstillinger, der kan konfigureres til din butik. Betalingsmetoden til kreditkort kan aktiveres ved at gå til WooCommerce > Indstillinger > Betalinger > Intuit -betalingskort .

Påkrævet: WooCommerce Intuit -betalinger er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Aktivér/Deaktiver

Giv kunder mulighed for at bruge kreditkortmetoden til kassen.

Titel

Betalingsmetodens titel, som kunden kan se under kassen. Titlen vises også på siden Ordre modtaget.

Beskrivelse

Teksten vist under gatewayens titel under kassen. Begrænset HTML er tilladt.

Kortbekræftelse (CSC)

Aktivér for at kræve, at kunder indtaster kortsikkerhedskoder, når de tjekker ud.

Bekræftelse af gemt kort

Aktivér for at kræve, at kunder indtaster deres kortsikkerhedskoder, når de bruger en gemt betalingsmetode ved kassen.

Transaktionstype

Styrer, hvordan transaktioner sendes til intuitive betalinger.

• Vælg Gebyr for automatisk at registrere betalinger. Dette vil indsende alle transaktioner til afvikling og sætter ordren i behandlingsstatus i WooCommerce.
  • Vælg Autorisation for kun at godkende ordren, når kunden tjekker ud. Dette sætter ordren i venteposition i WooCommerce.

Hvis Autorisation er valgt, vil der være to yderligere muligheder:

• Opkræv kun virtuelle ordrer : Aktivér dette for automatisk at registrere afgifter for ordrer med kun virtuelle produkter . Dette sender alle virtuelle produkters transaktioner til afvikling. For produkter, der kan downloades, giver dette downloads adgang med det samme.
  • Registrer betalte ordrer : Aktivér dette for automatisk at registrere afgifter, når ordrer flyttes til status Behandler eller Udført.

Bemærk:
• Hvis du bruger godkendelsestype uden opladning af virtuelle kun-ordrer, skal alle betalinger registreres manuelt og afregnes i dit Intuit-betalings-kontrolpanel eller på skærmbilledet med ordrer fra WooCommerce, efter transaktionen er blevet afsendt.

• Hvis du bruger godkendelsestype med oplad kun virtuelle ordrer, skal kun ordrer uden virtuelle produkter fanges manuelt og afregnes.

Accepterede kortlogoer

Bestemmer, hvilke kortlogoer der skal vises under kassen. Denne indstilling ændrer ikke , hvilke korttyper din Intuit -betalingsgateway accepterer. Det er kun til visningsformål for at vise kunder, hvilke kort der accepteres.

Tokenisering

Aktivér for at tillade kunder at gemme deres betalingsmetoder til fremtidige betalingsmetoder. Dette er påkrævet for abonnementer eller forudbestillinger. Kunder kan administrere deres gemte betalingsmetoder på siden WooCommerce Min konto.

Tokenisering skal være aktiveret på din Intuit -konto. Der er muligvis et Intuit -servicegebyr for at aktivere dette.

Når dette er aktiveret, gemmes gemte kreditkortoplysninger ikke på dit websites server. Det tokeniseres og gemmes på Intuits servere. Dette reducerer dit sites skyld i at overholde PCI.

Detaljerede meddelelser om afvisning

Aktivér for at vise detaljerede meddelelser til kunder, når deres betaling afvises for at hjælpe dem med at gennemføre betalingen. Dette kan omfatte meddelelser, såsom CVV eller fejl i postnummeret. Hvis deaktiveret, vises en generisk fejlmeddelelse i stedet.

Fejlfindingstilstand

Aktivér, når der er problemer med behandling af transaktioner. Som en bedste praksis skal du ikke aktivere denne indstilling, medmindre der er problemer med plugin'et.

1. Vælg Vis på kassen for at logge API -anmodninger direkte på kassen.
  2. Vælg Gem til log for at gemme logfilerne til WooCommerce > Status > Logfiler.
  3. Vælg Begge for at gemme logfilerne på både kassen og WooCommerce -logfiler.

Miljø

Der er to miljøer at vælge imellem: Sandkasse og Produktion . Hvert miljø kræver et separat sæt nøgler.
  • Vælg det gatewaymiljø, der skal bruges til transaktioner.
  • Vælg Sandkasse for at bruge testmiljøet. Dette aktiverer testtilstand og giver dig mulighed for at teste transaktioner ved kassen. Dette miljø kræver nøgler til sandkasse.
  • Vælg Produktion for at bruge produktionsmiljøet med dit live site. Find produktionsnøglerne ved at følge Opret en Intuit -app .

Hvis du bruger Sandbox -miljøet , kommer din Intuit Developer -konto, oprettet i Create an Intuit App , automatisk med en sandbox -konto til test.

Find sandkassetasterne i din Intuit -app med disse trin:

1. Log ind på hjemmesiden til Intuit Developer .
  2. Gå til Dashboard, og vælg appen til din butik.
  3. Naviger til Udvikling > Taster og OAuth . Dit sandkasse -klient -id og klienthemmelighed findes i modulet Nøgler.

Bemærk: Sandbox- og produktionsnøgler er forskellige for kunde -id og klienthemmelighed. Sørg for at bruge produktionsnøgler i produktionsmiljøet og sandboxnøgler i Sandbox -miljøet .

Del forbindelsesindstillinger

Aktivér, når du bruger både kreditkort- og eCheck -gateways. Dette deler legitimationsoplysninger mellem gateways for at forhindre at skulle indtaste legitimationsoplysningerne to gange. Hvis du aktiverer denne indstilling fra siden med kreditkortindstillinger, skal du indtaste legitimationsoplysningerne i eCheck -indstillingerne .

Klient -id

Klient -id'et til Intuit Developer -app, der genereres, når Intuit -appen oprettes.

Klienthemmelighed

Den hemmelige nøgle til Intuit Developer -appklient, der genereres, når Intuit -appen oprettes.

Betalingskonto

Klik på Opret forbindelse til QuickBooks, når kunde -id'et, klienthemmeligheden og omdirigerings -URI er angivet og gemt. Når først den er tilsluttet, erstattes knappen med Afbryd forbindelse fra QuickBooks til tilslutning og afbrydelse fra QuickBooks igen.