Om kreditkortindstillinger for WooCommerce Intuit-betalinger

Trin 3 i Konfigurer Intuit Payments-plugin til WooCommerce-serien.

Få mere at vide om de kreditkortindstillinger, som kan konfigureres for din butik. Kreditkortbetalingsmetoden kan aktiveres ved at gå til WooCommerce > Indstillinger > Betalinger > Kreditkortbetalinger med Intuit.

Påkrævet: WooCommerce Intuit Payments, som er en premium WooCommerce-udvidelse, der følger med WordPress E-handelhosting eller som et enkeltstående køb.

Aktivér/Deaktiver

Lad kunder bruge kreditkortmetoden ved udtjekning.

Titel

Titel på betalingsmetode., som kunden ser ved udtjekning. Denne titel vises også på siden Ordre er modtaget.

Beskrivelse

Tekst, som vises under gateways titel ved udtjekning. Begrænset HTML er tilladt.

Kreditkortkontrol (CVV/CVV2)

Aktivér for at kræve, at kunder angiver kontrolnummerværdier ved udtjekning.

Gemt kreditkortkontrol

Aktivér for at kræve, at kunder angiver kontrolnummerværdier, når en gemt betalingsmetode bliver brugt ved udtjekning.

Transaktionstype

Kontrollerer, hvordan transaktioner indsendes til Intuit Payments.

• Vælg Opkræv for at modtage betalinger automatisk. Dette vil sende alle transaktioner til betaling, og flytter ordren til Behandler-status i WooCommerce.
  • Vælg Godkendelse for kun at godkende den samlede ordre, når kunden går til kassen. Dette vil sætte ordren i I bero-status i WooCommerce.

Hvis Godkendelse vælges, vil der være to yderligere indstillinger:

• Opkræv ordrer på kun-virtuelt: Aktivér denne for at hente opkrævninger automatisk på ordrer med kun virtuelle produkter. Dette vil indsende alle virtuelle produkters transaktioner til betaling. For produkter, der skal downloades, giver dette adgang til download med det samme.
  • Hent betalte ordrer: Aktivér denne for at hente opkrævninger automatisk, når ordrer flytter fra Behandler-status eller Fuldført-status.

Bemærk:
• Hvis Godkendelse-typen bruges uden Opkræv ordrer på kun-virtuelt:, skal alle betalinger hentes manuelt og betales i dit Intuit Payments-kontrolpanel, eller på skærmen for WooCommerce-ordrer, når transaktionen er blevet indsendt.

• Hvis Godkendelse-typen bruges med Opkræv ordrer på kun-virtuelt:, er det kun ordrer uden virtuelle produkter, som skal hentes manuelt og betales.

Logoer til godkendte kort

Bestemmer, hvilke kortlogoer der bliver vist ved udtjekning. Denne indstilling ændrer ikke hvilke korttyper din Intuit-betalingsgateway vil godkende. Den er kun til visningsformål, for at vise kunderne, hvilke kort, der kan bruges.

Opdeling i tokens

Aktivér for at lade kunder gemme deres betalingsmetoder til fremtidige udtjekninger. Dette kræves ved abonnementer og forudbestillinger. Kunderne kan administrere deres gemte betalingsmetoder på WooCommerce-siden Min konto.

Opdeling i tokens skal være aktiveret på din Intuit-konto. Der er måske et Intuit-gebyr for at aktivere den.

Når den er aktiveret, bliver gemte kreditkortoplysninger ikke lagret på din sites server. De er opdelt i tokens og lagret på Intuits servere. Dette formindsker din sites PCI-kontrolbyrde.

Detaljerede meddelelser ang. afslag

Aktivér for at vise detaljerede meddelelser til kunder, når deres betaling er afvist for at hjælpe dem med at fuldføre udtjekning. Dette kan inkludere meddelelser, såsom forkert CVV eller postnummer. Hvis den er deaktiveret, vises en generisk fejlmeddelelse i stedet for.

Fejlfindingstilstand

Aktivér, når der er problemer med behandling af transaktioner. Den anbefalede fremgangsmåde er ikke at aktivere denne indstilling, medmindre der er problemer med plug-in'en.

1. Vælg Vis på siden Gå til kassen for at logføre API-anmodninger direkte på siden Gå til kassen.
  2. Vælg Gem til logfil for at gemme logfilerne til WooCommerce > Status > Logfiler.
  3. Vælg Begge for at gemme logfilerne på både siden Gå til kassen og WooCommerce logfiler.

Miljø

Der er to miljøer at vælge imellem: Sandkasse og Produktion. Hvert miljø kræver et separat sæt nøgler.
  • Vælg gatewaymiljø til brug til transaktioner.
  • Vælg Sandkasse for at bruge testmiljøet. Dette vil aktivere testtilstand, så du kan teste transaktioner ved udtjekning. Dette miljø kræver sandkassenøgler.
  • Vælg Produktion for at bruge produktionsmiljøet med din live site. Find produktionsnøglerne ved at følge Create an Intuit-app.

Hvis du bruger Sandkasse-miljøet, leveres din Intuit Developer-konto, som blev oprettet i Create an Intuit-appen, automatisk med en sandkassekonto til testing.

Find sandkassenøglerne i din Intuit-app med disse trin:

1. Log på Intuit Developer-siden.
  2. Gå til Kontrolpanel og vælg appen til din butik.
  3. Gå til Udvikling > Nøgler og OAuth. Dit klient-ID og klienthemmelighed til sandkassen er i Nøgler-modulet.

Bemærk: Sandkasse- og Produktion-nøgler er forskellige fra klient-ID og klienthemmelighed. Sørg for at bruge produktionsnøgler i Produktion-miljøet og sandkassenøgler i Sandkasse-miljøet.

Del forbindelsesindstillinger

Aktivér, når der bruges både kreditkort- og eCheck-gateways. Denne deler legitimationsoplysninger mellem gateways for at undgå at angive legitimationsoplysningerne to gange. Hvis du aktiverer denne indstilling fra siden med kreditkortindstillinger, skal du angive legitimationsoplysningerne i eCheck-indstillinger.

Klient-ID

Intuit Developer-appens klient-ID, som blev genereret, da Intuit-appen blev oprettet.

Klienthemmelighed

Intuit Developer-appens klienthemmelighedsnøgle, som blev genereret, da Intuit-appen blev oprettet.

Payments-konto

Klik på Opret forbindelse til QuickBooks, når klient-ID, klienthemmelighed og URL-adresse til omdirigering er angivet og gemt. Når der er oprettet forbindelse, erstattes knappen med Afbryd forbindelse til QuickBooks til at oprette forbindelse igen og afbryde forbindelsen til QuickBooks.