Om .DEV -domæner

Charleston Road Registry (d/b/a Google Registry) er sponsor- og backend -udbyder for .DEV -udvidelsen.

SSL -krav

.The.DEV -udvidelsen er et sikkert navneområde, så du skal bruge HTTPS og et SSL -certifikat for at din hjemmeside kan indlæses på de fleste browsere. På grund af disse SSL -krav understøttes GoDaddys domænevideresendelse ikke for .DEV -domæner. For at viderestille dit domæne skal du pege domænet til en hosting- eller videresendelsestjeneste, der bruger et SSL -certifikat. For at gøre dette lettere inkluderer din .DEV -registrering et gratis Standard SSL -certifikat, der er gyldigt i et år. Du kan læse mere om, hvordan du aktiverer dit SSL -certifikat her

Hvem kan registrere .DEV -domæner?

Alle kan registrere .DEV-domæner efter princippet "først til mølle".

Registreringsrestriktioner

Når du registrerer et .DEV -domæne, skal du følge specifikke krav.

• Skal bruge : 2-63 tegn
  • Kan bruges : Bogstaver (az-tegn), tal (0-9) og bindestreger (undtagen i domænenavnets 3. eller 4. tegn)
  • Kan ikke bruge : Specialtegn (f.eks. & Og #)
  • IDN'er : Understøttes

Funktioner

Refusioner

For oplysninger om refusion, se vores refusionspolitik . De fleste domæner følger Standard Refusionsbetingelser , men visse domæner kan have undtagelser eller kan måske slet ikke refunderes. Gennemse oplysningerne under Produkter med særlige refusionsbetingelser > Registreringer/fornyelser og produkter for domænenavne, der ikke kan refunderes .

Navneserverkrav

• Skal bruge : 1-13 navneservere
  • Kan bruge : DNSSEC , IPv4, IPV6