Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Om metoder til eksportoverførsel

Der er fire metoder, du kan bruge til at overføre automatiseret eksport.

Påkrævet: Eksport af kunde / ordre / kupon er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Lokalt

Eksport, der overføres lokalt, er tilgængelig i 14 dage på listen Eksportér . Der er ingen særlig konfiguration påkrævet for denne overførselsmetode.

FTP

For at overføre via FTP skal du opdatere følgende indstillinger:

• Serveradresse: Indtast en IP -adresse eller værtsnavn til FTP -serveren.
  • FTP -brugernavn.
  • FTP -adgangskode.
  • Port : Indtast "21" for almindelig FTP, "22" for SFTP eller "990" for FTP med Implicit SSL.
  • Indledende sti : Indtast den oprindelige sti til FTP -serveren uden en skråstreg og med en efterfølgende skråstreg. Hvis du opretter forbindelse via SFTP, skal den oprindelige sti være den fulde sti til mappen, hvis dit brugernavn ikke er standard til HOME -mappen.
  • Sikkerhed : Vælg din FTP -servers sikkerhed.
  • Passiv tilstand : Aktiverer aktivering af passiv tilstand for FTP -forbindelser. Dette bør deaktiveres, medmindre du har problemer med at oprette forbindelse, især hvis du ser meddelelsen PORT -kommandoen vellykket efterfulgt af en timeout i fejlloggen ( WooCommerce > Status > Logfiler ).

Kender du ikke dine FTP -indstillinger eller legitimationsoplysninger? Kontakt din FTP -udbyder for at bekræfte eventuelle oplysninger, som du ikke er sikker på.

HTTP -POST

For at overføre via HTTP POST skal du indtaste den HTTP POST -URL, hvor eksportfilen skal sendes. Dette er en god mulighed for at sende filer til Zapier.

E -mail

For at overføre via e -mail skal du opdatere et par indstillinger:

• Modtagere : Indtast en eller flere (komma-adskilte) e-mails, der skal modtage eksporten. Hvis det ikke er tomt, sendes eksporten til site -administratorens e -mailadresse, som vises i feltets værktøjstip og kan redigeres ved at gå til Indstillinger > Generelt.
  • E -mailemne : Angiv en emnelinje for eksport -e -mailen for at hjælpe modtagere med at identificere eksportfilen.

Bemærk: Når du vælger at eksportere og sende data fra siden Ordrer eller Brugere , bliver du bedt om at vælge en automatisk eksport. Plugin vil derefter bruge eksportens indstillinger for overførselsmetode til at sende de eksporterede data.