Hjælp

Domæner Hjælp

About .HOLIDAY Domain Names

This domain is a great choice for travel agencies, tour operators, hotels, airlines, travel bloggers and others looking for a travel-themed Web address.

The following dates apply to the .HOLIDAY launch plan:

Pre-Registration
Launch:

Trademark Holder (Sunrise)
Start Date: 2/4/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)
End Date: 4/5/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

Early Access (Landrush)
Launch: 4/9/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

General Availability
Launch: 4/16/14 at 16:00 UTC

For .HOLIDAY pricing, click here.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.