Om synkronisering af fornyelse af abonnementer

I stedet for at forny abonnementer baseret på dagen for oprettelsen, kan du planlægge, at de skal fornyes samtidigt - for eksempel den første dag i hver måned.

Påkrævet: WooCommerce -abonnementer er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Aktivér synkronisering af fornyelse

Mens synkronisering af fornyelse er deaktiveret som standard, kan denne funktion aktiveres ved at gå til WooCommerce > Indstillinger > Abonnementer og markere afkrydsningsfeltet Synkroniser fornyelser . Du kan derefter vælge den dag, hvor fornyelser skal behandles for hvert abonnementsprodukt individuelt.

Opret et synkroniseret abonnementsprodukt

Abonnementsprodukter, der er indstillet til at fornyes ugentligt, månedligt eller årligt, kan synkroniseres ved at gå til Produkter > Rediger produkt . Derfra kan du vælge en fornyelsesdato i feltet Synkroniser fornyelser.

De muligheder, du ser i denne menu, afhænger af abonnementsproduktets fornyelsesperiode:

• Ugentligt : En hvilken som helst ugedag kan vælges.
  • Månedlig : En specifik måned kan vælges (fra den 1. til den 27. dag), eller den sidste dag i måneden kan vælges (dette vil være den 28., 30. eller 31. dag, afhængigt af måneden).
  • Årligt : Der kan vælges en specifik dag på året.

Køb et synkroniseret abonnement

Kunder vil se nogle specifikke oplysninger, så de forstår nøjagtigt, hvornår deres abonnementsgebyrer vil ske:

• Fornyelsesdagen vises i abonnementsprisen:
    • På produktsiden.
    • I alt på indkøbsvogn -siden.
    • I alt på kassen.
  • Den første betalingsdag vises:
    • På produktsiden til simple abonnementsprodukter (men ikke for produkter med variabelt abonnement, da datoen kan være forskellig for hver variant).
    • På indkøbsvognen i alt på indkøbsvognen.
    • Under ordren i alt på kassen.