About .TOOLS Domain Names

Whether you’re a local hardware store or an international manufacturer, .TOOLS tells customers you have what they need to get things done.

The following dates apply to the .TOOLS launch plan:

Pre-Registration
Launch: 4/15/14

Trademark Holder (Sunrise)
Start Date: 3/18/14 at 16:00 UTC (9 a.m. AZ time)
End Date: 5/17/14 at 16:00 UTC (9 a.m. AZ time)

Early Access (Landrush)
Launch: 5/21/14 at 16:00 UTC (9 a.m. AZ time)

General Availability
Launch: 5/28/14 at 16:00 UTC (9 a.m. AZ time)

For .TOOLS pricing, click here.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.