About .VIAJES Domain Names

As the Spanish word for “travel,” .VIAJES is a good choice for travel agencies, tour operators, hotels, travel bloggers and any business that caters to Spanish-speaking adventurers.

The following dates apply to the .VIAJES launch plan:

Pre-Registration
Launch:

Trademark Holder (Sunrise)
Start Date: 2/11/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)
End Date: 4/12/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

Early Access (Landrush)
Launch: 4/16/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

General Availability
Launch: 4/23/14 at 16:00 UTC

For .VIAJES pricing, click here.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.