Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Om WooCommerce -rapporter

WooCommerce tilbyder to typer rapportering til dit site. Den første er WooCommerce -rapporter, og den anden er WooCommerce Analytics, som kun er tilgængelig med WordPress 5.3 eller nyere. Denne artikel hjælper dig med at forklare de forskellige rapporter, der er tilgængelige i WooCommerce Reports, der er tilgængelige på WooCommerce > Rapporter .

Alle ordrer

Ordrer er kernen i din butik. Denne enkle rapport lader dig se alt fra dine topsælgere og topindtægter til dit bruttosalg, antal og totalsummer. Det skal bemærkes, at rapporten som standard kun indeholder data fra ordrer, der er i statusene Behandling , På vent eller Færdig .

Der er en række muligheder i afsnittet Ordrer , som er beskrevet nedenfor.

Salg efter dato

Denne linjegraf kan vise dig ordredata inden for en valgt tidsramme: sidste år, sidste måned, denne måned eller de sidste syv dage. For mere detaljerede rapporter kan du bruge feltet Brugerdefineret dato til at producere en graf til det tidsrum, du gerne vil have. Alt er farvekodet. Ved at svæve over et punkt på grafen kan du se det nøjagtige tal for det punkt.

Salg efter produkt

Ligesom rapporten Salg efter dato giver denne rapport dig mulighed for at se detaljer fra sidste år, sidste måned, denne måned, de sidste syv dage eller i løbet af et brugerdefineret datointerval. De produkter, der blev solgt inden for dette tidsrum, vises til venstre.

Salg efter kategori

I widgeten Kategorier kan du vælge de kategorier, du gerne vil gennemgå, eller du kan også vælge Alle , og derefter vælge Vis for at vise rapporten.

Kuponer efter dato

Du kan se data om kuponer fra sidste år, sidste måned, denne måned, de sidste syv dage eller inden for et brugerdefineret datointerval. Du kan se den samlede værdi af anvendte rabatter i tillæg til det anvendte antal kuponer. Du kan også filtrere efter kupon, så du kan se de mest populære kuponer og kuponer, der gav de fleste rabatter.

Kundedownloads

Inden for WooCommerce har downloads unikke identifikationsnumre. Dette giver dem mulighed for at logges, spores og se, når en download er fundet. Det giver dig også mulighed for at spore produktoplysninger, såsom filnavnet, og hvilken rækkefølge, der er knyttet til downloadingen. Det viser dig også downloaderens IP -adresse. Du kan også filtrere downloads ved at klikke på Produkt , Ordre eller IP -adresse .

Kunder

Kunden rapporter giver dig mulighed for at se rapporter fra sidste år, i sidste måned, denne måned, de sidste syv dage, eller i løbet af en brugerdefineret datointerval. Rapporten Kunder mod gæster viser dig registrerede brugere (Kunder) mod gæster (dem, der ikke har registreret sig). Afsnittet Kundeliste viser kun brugere, der er registreret på dit site, og som har bestilt.

Lager

Denne rapport viser varer, der er på lager , ikke på lager og mest på lager .

Skatter

Rapporten for Moms giver dig mulighed for at se Moms efter kode (f.eks. Stat) samt Moms efter dato . Som med de andre rapporter kan dette nemt vise dig oplysninger for det sidste år, sidste måned, nuværende måned, sidste syv dage eller din egen brugerdefinerede datointerval.

Eksportér CSV

Spærring af Stock rapport, kan alle de rapporter, der skal eksporteres til en CSV-fil. Vælg Eksportér CSV i rapportens øverste højre hjørne og derefter Gem eller Vis den resulterende fil. Bemærk, at hvis din browser ikke understøtter egenskaben Download, vil denne indstilling skjules.