Om WooCommerce Reports

WooCommerce tilbyder to typer rapportering til din site. Den første er WooCommerce Reports, og den anden er WooCommerce Analytics, som kun findes med WordPress 5.3 eller nyere. Denne artikel handler om de forskellige rapporter, der findes i WooCommerce Reports, som er tilgængelig i WooCommerce > Reports.

Alle ordrer

Ordrer er kernen til din butik. Med denne enkle rapport kan du se alt, fra dine største sælgere og største indtægtskilder til bruttoomsætning og nettoomsætning, tal og samlede mængder. Bemærk, at rapporten som standard kun inkluderer data fra ordrer, som har enten statussen Behandler, I bero eller Gennemført.

Der er en række muligheder i afsnittet Ordrer, som er nærmere beskrevet herunder.

Salg pr. dato

Denne linjegraf kan vise dig ordredata inden for et valgt tidsramme: sidste år, sidste måned, denne måned eller endda sidste syv dage. For mere dybdegående rapporter kan du bruge datofeltet Tilpas for at lave en graf for dit ønskede tidsrum. Alt er farvekodet. Når du holder markøren over et punkt på grafen, ser du det nøjagtige tal for det pågældende punkt.

Salg pr. produkt

Ligesom rapporten Salg pr. dato kan du med denne rapport se detaljer fra sidste år, sidste måned, denne måned, sidste syv dage, eller i et brugerdefineret datointerval. Produkterne, som blev solgt i den pågældende tidsperiode, bliver vist til venstre.

Salg pr. kategori

I Kategorier-widget kan du vælge de kategorier, som du vil gennemgå, eller du kan også vælge Alle, og derefter vælge Vis for at se rapporten.

Kuponer pr. dato

Du kan se data om kuponer fra sidste år, sidste måned, denne måned, sidste syv dage, eller i et brugerdefineret datointerval. Du kan se den samlede værdi af brugte rabatter samt antallet af brugte kuponer. Du kan også filtrere efter kupon, så du kan se de mest populære kuponer, og kuponer, der gav de største rabatter.

Brugerdefinerede downloads

I WooCommerce har Downloads unikke identifikationsnumre. Dermed kan de logføres, spores og vises, når de er blevet downloadet. Du kan også bruge det til at spore produktoplysninger, såsom filnavnet, og hvilken ordre, der er forbundet med overførslen. Den viser dig også IP-adressen på den, der downloadede. Du kan også filtrere downloads ved at klikke på Produkt, Ordre eller IP-adresse.

Kunder

Med Kunde-rapporter kan du se rapporter fra sidste år, sidste måned, denne måned, sidste syv dage eller i et brugerdefineret datointerval. Rapporten Kunder i forhold til gæster viser dig registrerede brugere (kunder) i forhold til gæster (de, som ikke er registreret). Afsnittet Kundeliste viser kun brugere, som er registreret på din site, og som har afgivet en ordre.

Lager

Denne rapport viser dig elementer med Lav lagerbeholdning, Ikke på lager og Størst lagerbeholdning.

Skatter

Med rapporten for Skatter kan du se Skatter pr. kode (for eksempel stat) samt Skatter pr. dato. Som med de andre rapporter kan dette nemt vise dig oplysninger for sidste år, sidste måned, nuværende måned, sidste syv dage eller i et brugerdefineret datointerval.

Eksportér CSV

Undtagen Lager-rapport, kan alle rapporterne eksporteres til en CSV-fil. Vælg Eksportér CSV i rapportens øverste hjørne til højre, og derefter enten Gem eller Vis den resulterende fil. Bemærk, at hvis din browser ikke understøtter downloadegenskaber, er denne mulighed skjult.