Hjælp

Domæner Hjælp

About .ZONE Domain Names

.ZONE is the perfect domain for anyone who wants to establish a following online based on shared passions. Whatever your focus — sports, entertainment, technology, location — .ZONE is where it’s at.

The following dates apply to the .ZONE launch plan:

Pre-Registration
Launch:

Trademark Holder (Sunrise)
Start Date: 2/18/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)
End Date: 4/19/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

Early Access (Landrush)
Launch: 4/23/14 at 16:00 UTC (9:00 a.m. AZ Time)

General Availability
Launch: 4/30/14 at 16:00 UTC

For .ZONE pricing, click here.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.