Acceptér en ændring af domænekonto

Når en ændring af domænekonto starter, modtager du en e-mail fra GoDaddy, som forklarer de næste trin for at fortsætte processen.

1. Åbn den e-mail, du modtog med emnelinjen Du har afventende ændringer af dine domænekonto. Kan du ikke finde e-mailen? Den tidligere domæneejer kan sende e-mailen igen.
  2. Vælg knappen Aktivér nu.
  3. Log på den GoDaddy-konto, hvor domænet flytter til. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  4. Vælg Ja, acceptér denne flytning for at starte gennemsynsprocessen. Hvis du ikke vil fortsætte, skal du vælge Nej, jeg vil ikke acceptere denne flytning.
  5. Anvend de samme kontaktoplysninger på alle kontakttyper (registrant, administrativ, teknisk og fakturering) ved at afkrydse markeringsfeltet ved siden af Brug til alle kontakttyper. Eller, lad være at markere afkrydsningsfeltet for at have forskellige oplysninger for alle kontakttyper.
  6. Gennemse eller opdater kontaktoplysningerne for domænenavnet efter behov.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af Jeg bekræfter, at jeg enten er den ovenfor navngivne person eller bemyndiget til at handle på dennes vegne.
  8. Vælg Næste. Hvis knappen Næste ikke er tilgængelig, skal alle kontaktoplysninger gennemses og sikres, at de er korrekte og gyldige.
  9. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du accepterer betingelserne i Ændring af registrant og vælg Begynd flytning.

Du modtager en bekræftelsesbesked om at domænet er flyttet til din konto. Domænet er aktivt i din konto inden for få minutter.

Bemærk: Hvis du foretog ændringer til Registrant Organisation, Navn eller E-mailadresse, skal du godkende ændringerne, før flytningen er gennemført.