Accepter eller afvis en overførsel væk fra GoDaddy

Når du godkender en overførsel til en ny registrator, kan det fremskynde overførselsprocessen, hvis du accepterer overførslen. Overførsler accepteres automatisk inden for fem dage, efter du godkender overførslen med din nye registrator, medmindre du afviser den. Hvis du afviser overførslen, flyttes den ikke til en anden registrator, men den forbliver på din konto.

Bemærk: Denne proces er ikke tilgængelig for .eu- eller .de-domænenavne.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. I menuen Domæner skal du vælgeOverførsler:
    vælg overførsler i menuen domæner
  3. Vælg udgående overførsler under Overførsler under behandling.
    ind- og udgående overførsler
  4. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de(t) domæne(r), som du vil acceptere. Eller klik på fluebenet og Vælg alle
  5. Vælg Acceptér for at fortsætte overførslen, eller Afvis for at annullere overførslen.
  6. Bekræft dit valg i det nye vindue.

Bemærk: Det kan tage 5 til 7 dage før domæneoverførsler er gennemført.