Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Accepter en ændring af en domænekontokonto

Engang en ændring af domænekonto begynder, modtager du en e-mail fra GoDaddy, der forklarer de næste trin for at fortsætte processen.

1. Åbn den e-mail, du har modtaget med emnelinjen Du har afventende ændringer til din domænekonto . Kan du ikke finde e-mailen? Den oprindelige domæneejer kan send e-mailen igen .
  2. Vælg Aktiver nu knap.
  3. Log ind på den GoDaddy-konto, hvor domænet flytter til. (Brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  4. Vælg Ja, accepter denne overførsel for at starte gennemgangsprocessen. Hvis du ikke vil fortsætte, skal du vælge Nej, jeg vil ikke acceptere denne overførsel .
  5. Anvend de samme kontaktoplysninger på alle kontakttyper (Registrant, Administrativ, Teknisk og Fakturering) ved at markere afkrydsningsfeltet ud for Anvendes til alle kontakttyper . Eller hold afkrydsningsfeltet for at have forskellige oplysninger for alle kontakttyper.
  6. Gennemgå eller opdater kontaktoplysningerne for domænenavnet efter behov.
  7. Marker afkrydsningsfeltet ud for Jeg bekræfter, at jeg enten er den ovennævnte person eller autoriseret til at handle på deres vegne .
  8. Vælg Næste . Hvis Næste knappen ikke er tilgængelig, gennemgå og sørg for, at alle kontaktoplysninger er nøjagtige og gyldige.
  9. Marker afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du accepterer Ændring af registrant vilkår og vælg Begynd overførslen .

Du modtager en bekræftelsesadvarsel om, at domænet er blevet overført til din konto. Domænet vil være aktiv på din konto inden for få minutter.

Bemærk: Hvis du har foretaget ændringer i Registranten Organisation , Navn eller Email adresse skal du godkende ændringerne inden overførslen er afsluttet.