Acceptér en domænekontooverførsel

Acceptér en flytning af et domæne fra en anden GoDaddy-konto for at fuldføre flytningen af domænet til din konto. Domæner, der flyttes til en anden konto, beholder alle eksisterende DNS-indstillinger, men tilknyttede produkter, som f.eks. hjemmeside eller e-mail, overføres ikke med domænet.

1. Log på din GoDaddy -side med overførsler . (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Sørg for, at knappen Indgående overførsler er valgt, og at du er på fanen Acceptér overførsel.
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af de domæner, du vil acceptere i din konto. Eller markér afkrydsningsfeltet ved siden af Domæne, og vælg derefter Vælg alle.
    skærmbillede af flere valgte domæner
    Bemærk: Hvis et domæne er blevet sendt til dig, men du ikke kan se det her, skal du muligvis acceptere via e-mail. Tjek i din e-mailkonto, om du har modtaget en besked med emnet Du har ventende ændringer i din domænekonto, og vælg knappen Aktivér nu.
  4. Gennemse kontaktoplysningerne for domænerne, og vælg den mulighed, der passer dig bedst:
    • Spring gennemsyn over og godkend alle oplysninger: Acceptér de eksisterende kontaktoplysninger for domænerne med gældende oplysninger, og anvend oplysningerne i kontaktformularen for hver enkelt domæne, som ikke har eksisterende gældende kontaktoplysninger.
    • Brug nedenstående kontaktoplysninger for alle domæner: Anvend oplysningerne i kontaktformularen på alle domæner, der ikke har eksisterende gældende kontaktoplysninger.
    • Brug til alle kontakttyper: Ryd afkrydsningsfeltet for denne mulighed, hvis du foretrækker at indtaste forskellige kontaktoplysninger for hver kontakttype (Registrant, Administrativ, Teknisk og Fakturering).
  5. Vælg Fortsæt.
    • Hvis du gennemgår kontaktoplysningerne for flere domæner enkeltvist, skal du gentage trin 3 og 4 efter behov, indtil alle domæner er blevet gennemset.
  6. Vælg afkrydsningsfeltet for at bekræfte din godkendelse af Generelle servicebetingelser og Ændring af registrantaftale.
  7. Vælg Start domæneoverførsel for at flytte domænerne til din konto.

Det var det! Domænerne bliver aktive i din konto kort tid efter, og du modtager en e-mailbekræftelse af, at overførslen er fuldført. Vælg Se mine overførsler for at gennemse yderligere ventende domæneoverførsler, eller vælg Se mine domæner for at gå tilbage til din domæneportefølje.