Accepter et domænenavn for din konto

Et kontoændring forekommer, når en kontoejer flytter et domænenavn fra en konto hos os (startkontoen) til en anden (modtagerkontoen). Du skal have en konto hos os for at gennemføre kontoændringen og acceptere domænenavnet.

Når en kontoejer starter en kontoændring for hans/hendes konto, vil vi e-maile oplysninger om godkendelse af kontoændringen til den modtagende kontos ejer. E-mailen kan indeholde et transaktions-id og en sikkerhedskode (hvis gældende).

BEMÆRK: Kontoændringer udløber efter 10 dage. Startkontoen kan dog starte den igen. For mere information henvises der til Flyt et domæne til en anden GoDaddy-konto..

Accepter et domænenavn for din konto

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Ved siden af Domæner skal du klikke på Start.
  3. I menuen Domæner skal du klikke på Afventende kontoændringer og derefter klikke på Indgående kontoændringer.
  4. Gør ét af følgende:
    • Hvis domænenavnet vises i listen — Vælg domænenavnet, og klik derefter på Acceptér.
    • Hvis domænenavnet ikke findes i listen — Klik på Accepter ændringer via e-mail, indtast det følgende, klik på Næste og gå til kasse for den gratis transaktion:
      • Transaktions-id — Identifikationskoden fra den e-mail vi sendte dig.
      • Sikkerhedskode — Sikkerhedskoden fra den e-mail vi sendte dig.
    Det kan tage nogle minutter, før dit domæne vises på din konto. For at se domænet, så før musen over fanen Domæner og klik på Alle Domæner.

For mere information om arbejde med dit domæne henvises der til