Få adgang til avancerede administrationscentre

Avancerede administrationscentre er en anden måde at justere indstillinger på og administrere din virksomhed via Microsoft 365. Din e -mailplan bestemmer, hvilke administrationscentre du kan få adgang til:

• Exchange : Rediger e -mailindstillinger for din virksomhed. Alle Microsoft 365 -e -mailplaner har adgang til dette Admin Center.
  • Teams og Skype for Business : Juster dine indstillinger for Teams eller Skype for Business, og foretag fejlfinding af opkaldskvaliteten. Tilgængelig for Online Essentials, Business Premium og Premium Security -planer.
  • SharePoint : Administrer din organisations SharePoint -indstillinger. Tilgængelig for Online Essentials, Business Premium og Premium Security -planer.
  • OneDrive : Skift dine OneDrive -indstillinger. Tilgængelig for Online Essentials, Business Premium og Premium Security -planer.

Få adgang til dine administrationscentre

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrator > Avanceret .
    Fanen Administrator er åben og viser Avanceret mulighed nedenfor
  3. Du åbner et administrationscenter ved at vælge Log ind og indtaste din Microsoft 365 -e -mailadresse.
  4. Indtast din Microsoft 365 -adgangskode, og vælg Log ind .