Få adgang til cPanel i min Linux -hosting

Log på cPanel for at opdatere dine hostingindstillinger, oprette e -mailadresser, installere SSL -certifikater og meget mere!

1. Gå til din GoDaddy produktside .
  2. Vælg Webhosting , og vælg derefter Administrer for den Linux -hosting, du vil bruge.
    linux-administrer
  3. Vælg cPanel-admin øverst til højre
    cpanel-admin .
  1. I en browser skal du gå tilhttps://[your domænenavn]/cpanel (f.eks.https://coolexample.com/cpanel ).
  2. Indtast dit cPanel -brugernavn og din adgangskode , og vælg Log ind .