Få adgang til domæner på DNS -hosting

Når du har tilføjet et domæne til DNS -hosting , kan du få adgang til zonefilen for at tilføje, redigere eller slette DNS -fortegnelser. Dine DNS -indstillinger anvendes først på dit domæne, før du har opdateret navneserverne hos din nuværende registrator.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Fra menuen i siden skal du vælge DNS -hosting under Tjenester .
    skærmbillede af sidemenu med DNS -hosting fremhævet
  3. Vælg det specifikke domæne, som du får adgang til.
    skærmbillede af valgt enkelt domæne
  4. Tilføj, rediger og slet dine DNS -fortegnelser efter behov. Husk, at ændringer i dine DNS -fortegnelser ikke vil blive anvendt, før dit domæne bruger de korrekte GoDaddy navneservere.

De fleste DNS -ændringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.