Administreret WordPress Hjælp

Tilgå min opsætningssite

Trin 3 af Kom i gang med opsætning-serien.

Du tilgår din Administreret WordPress-opsætningssite for at redigere dit siteindhold uden at den live website påvirkes.

Opsætningssiten indeholder indholdet, fra da du sidst gemte ændringer på opsætningssiten, eller fra sidst, hvor du flyttede indhold fra den live website til opsætningssiten.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For den website, som du vil tilgå opsætningssiten for, skal du vælge Indstillinger fra menuikon-menuen.
    vælg indstillinger
  4. Fra afsnittet Opsætningssite vælger du Handlinger.
  5. Vælg Rediger opsætningssite fra menuen.

Da du nu er bekendt med at tilgå din opsætningssite, kan du begynde at foretage alle nødvendige ændringer af din site. I det næste trin kan du lære, hvordan du ser din opsætningssite.