Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Få adgang til dit opsætningssite

Du kan få adgang til dit administrerede WordPress opsætningssite for at redigere dit siteindhold uden at ændre live -websitet.

Opsætningswebsitet vil indeholde indholdet fra hvornår du sidst gemte ændringer til opsætningswebsitet, eller fra sidste gang du hentede indhold fra livewebstedet til opsætningswebsitet .

Bemærk: Opsætningssider er tilgængelige, hvis du har en Deluxe-, Ultimate-, Developer- eller Pro Managed WordPress -konto. Hvis du har en Basic -konto, skal du opgradere din konto for at bruge et opsætningssite.

Bemærk: Pro -konti er kun tilgængelige i USA og Canada.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, du vil bruge, skal du klikke på ikonet med de tre prikker og vælge Indstilling .
    Vælg iscenesættelse
  4. Klik på Staging WP Admin for at gå til WP-admin Dashboard for staging-websitet. Du skal muligvis logge på med dine WordPress -legitimationsoplysninger. Herfra kan du arbejde på sitets indhold uden at ændre live -hjemmesiden.
  5. Hvis du foretager ændringer, skal du sørge for at gemme dem (ved at klikke på Udgiv eller Opdater ), inden du forlader WordPress.