Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Få adgang til mine forhandlerkundekonti som en delegeret

Hvis du har brug for at administrere en kundes konto, f.eks. For at åbne og bruge deres GoDaddy -produkter, kan du bruge forhandlerdelegering i RCC (Reseller Control Center).

Påkrævet: Gå til din kundes konto, skal du have to-trins-godkendelse er aktiveret på din GoDaddy-konto.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Rapporter og derefter Kundesøgning .
  3. Vælg kundens navn for den konto, du vil have adgang til.
  4. Vælg Log ind som klient . Kundekontoen åbnes automatisk.
  5. Når du er færdig med at administrere kontoen, skal du vælge Afslut adgang .