Aktivering og deaktivering af plugins i WordPress

WordPress tilbyder et stort antal plugins, der kan tilføje funktionalitet til dit site. De varierer fra antispam-forumfiltre til at hjælpe dig med at opbygge et lille socialt netværk.

Sådan aktiveres et plugin

1. Log ind på WordPress.
  2. Fra menuen til venstre skal du vælge Plugins og derefter vælge Tilføj ny .
  3. I søgefeltet skal du indtaste det ønskede plugin og vælge Installer nu .
  4. Når Plugin er færdig med at installere, skal du vælge Aktivér .

Hvordan du administrerer og bruger plugin'et afhænger af dets udvikler. Du kan se alle de aktuelt installerede plugins ved at vælge Plugins i menuen.

Bemærk: Visse WordPress -plugins kan gøre dit sites langsomme. Deaktivering af plugins og derefter test af dit websites ydeevne igen kan hjælpe dig med at fejlfinde hastighedsproblemer.

Sådan deaktiveres WordPress-plug-ins

1. Log ind på WordPress.
  2. Fra menuen til venstre skal du vælge Plugins .
  3. Vælg alle de plugins, som du vil deaktivere.
  4. Fra rullemenuen Masser af handlinger skal du vælge Deaktiver , og derefter vælge Anvend .