Tildel en profil til mine domæner

Tildel en profil, du har oprettet, til dine domæner for at anvende profilindstillingerne til de valgte domæner. Profiler hjælper dig med at spare tid ved at lade dig administrere dine domæneindstillinger ét sted og derefter automatisk anvende indstillingerne på alle domæner, der er tildelt til den pågældende profil. Hvert domæne kan kun tildeles til en enkelt profil, men du kan tildele mange domæner til den samme profil.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Markér afkrydsningsfelterne ud for de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ud for Domænenavn , og vælg derefter Vælg alle .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Tildel profil fra handlingsmenuen.
    • Afhængig af din skærmstørrelse er du muligvis nødt til at vælge menuen Mere og rulle ned for at se Tildel profil .
  4. Tildel et domæne til en profil ved at vælge plustegnetplustegn ved siden af profilen. Hvert domæne kan kun tildeles til en enkelt profil, men du kan tildele mange domæner til den samme profil.
  5. Vælg Fortsæt for at gemme dine ændringer.

Du får vist en bekræftelse om succes , som fortæller dig, at profilen er tildelt domænerne.