e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj en Facebook -tilmeldingsformular

Føj en GoDaddy Email Marketing -tilmeldingsformular til din virksomheds Facebook -side. Facebook -integrationen understøtter kun tilmeldingsformularer, hvis du har administratoradgang til Facebook -siden og har 2000 eller flere følgere . Artiklen Fanebladet Facebook for udviklere indeholder detaljerede oplysninger til brugertilpasning af din fane.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til E -mailmarkedsføring, og vælg Administrer .
  3. Fra menuen Tilføjelsesprogrammer skal du vælge Tilføj flere .
    Tilføj mere
  4. Klik på fanen Integration af tredjeparter.
  5. Rul ned til tilføjelsesprogrammet Facebook -tilmelding, klik på Til og klik derefter på ikonet Indstillinger.
    Tilføj mere
  6. Klik på Godkend til højre. Når Facebook -loginsiden åbnes, skal du klikke på Okay
  7. Klik på fanen Tilføj Facebook til højre.
  8. Vælg den formular, du vil bruge, og vælg derefter den Facebook -side, hvor formularen skal vises.
  9. Klik på Gem ændringer, og nu vises fanen E -mailtilmelding på din Facebook -side.