GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj et nyt kreditkort til min GoDaddy Pro -konto

Bemærk: Denne artikel forklarer, hvordan du tilføjer et kreditkort til din GoDaddy Pro -konto. Hvis du ikke er medlem, kan du se her, hvordan du føjer et kreditkort til din GoDaddy -konto .

Du kan tilføje et nyt kreditkort og gøre det til det aktive kort for din GoDaddy Pro -konto.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Hjem i venstre sidepanel.
  3. Vælg dit billede i øverste højre hjørne. Vælg derefter Fakturering .
    Åbn indstillinger
  4. Vælg Aktivt kort .
  5. Vælg Tilføj nyt kort, og følg trinene for at tilføje dine faktureringsoplysninger.