Sådan føjer du en betalingsmetode til Website Builders webshop

Få betaling med sikre transaktioner, som både du og dine kunder kan have tillid til. Vælg en eller flere betalingsmetoder, blandt andet GoDaddy Payments, PayPal, Square og Stripe til din webshop (Webshopabonnement).

Dette er forskelligt fra tilføjelse af en PayPal-knap (alle planer) modtage betalinger for onlineaftaler (Premium-plan) eller offline betalingsmuligheder.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul til Website Builder og vælg Administrer ved siden af din website eller butik.
  3. Gå til Indstillinger på dit Dashboard. Under butik vælger du Betalinger.
  4. Vælg Tilknyt ved siden af den betalingsmetode, som du vil tilføje, og følg anvisningerne. Hver betalingsmetode gør det muligt at logge på en nuværende konto eller oprette en ny. Gentag dette trin for hver betalingsmetode, som du vil tilføje.

Bemærk: Her er nogle tips til, hvordan du vælger en betalingsmetode:

GoDaddy Payments er i øjeblikket kun tilgængelig i USA, men vil blive lanceret i andre lande i fremtiden. Læs mere om GoDaddy Payments.
    • For at bruge funktionen PayPal Express Checkout skal du have en PayPal Business-konto. Personal PayPal-konti accepterer kun betaling fra andre Paypal-brugere.
    Square er kun tilgængelig for kunder i USA, Storbritannien, Canada og Australien.

5. (Valgfrit) Hvis du vil se Apple Pay-knappen til din Stripe-konto, skal du gå til din offentliggjorte webshop på en enhed, hvor Apple Pay er aktiveret, og få vist din produktside. Her kan du se, hvordan kunder ser siden. Apple Pay-knappen vises også, når kunden går til kassen.
    Apple Pay-knap ved kassen