Tilføj en PayPal-knap med henblik på donationer eller enkelte produkter

Tilføj op til 15 PayPal -knapper til dit website. Brug hver knap til at sælge et enkelt produkt, eller giv kunderne mulighed for at donere til en sag, du vælger. Dette er ikke det samme som at tilføje en betalingsmetode til din webshop i betalingsskærmen ( Commerce -abonnement ) eller acceptere betalinger for online -aftaler (Premium -plan).

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Gå til den side og placering, hvor du vil tilføje PayPal -knappen, og tilføj et afsnit .
  5. Søg efter afsnittet PayPal -knap , og vælg Tilføj ud for det layoutvalg, du vil bruge.
  6. Vælg dit afsnit for at begynde at tilpasse dets tekst, foto og indstillinger. Hvis du endnu ikke har en PayPal -konto, skal du vælge PayPal -indstillinger , derefter vælge Opret PayPal -konto og følge vejledningen.
  7. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.