Add a PayPal button for donations or single items

Every GoCentral plan except Personal lets you add up to three PayPal buttons to your website. Use each button to sell a single product, or enable customers to donate to a cause you choose.

Note: The eCommere plan's Online Store uses a different method for handling PayPal. See Tilføj betalingsmetode for how to have a PayPal button appear in the checkout screen.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Rul til det sted, hvor du vil tilføje en PayPal-knap, og klik på det grønne plus.
    Klik på den grønne plus-knap
  4. Klik på Sælg på nettet.
    klik på sælg på nettet
  5. Klik på PayPal-knap.
    klik på paypal-knap
  6. Klik på det layout, du vil bruge.
    Klik på Layout
  7. Når bekræftelsen Afsnit tilføjet vises, kan du klikke på PayPal-knap og begynde at tilpasse dens tekst, billede og indstillinger.

Hvis du endnu ikke har en PayPal-konto, kan du i panelet PayPal-knap klikke på PayPal-indstillinger, vælge Opret PayPal-konto og følge instruktionerne.

Klik på Layout

Bemærk: Hvis du fortryder og alligevel ikke vil tilføje dette afsnit, kan du klikke på Fjern afsnit nederst i panelet PayPal-knap.

8. Dine ændringer gemmes automatisk, og klik derfor på Eksempel, når du er færdig, for at se resultaterne, og køb eventuelt et nyt domæne, eller brug et andet af dine domæner.
  9. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).