e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj en tilmeldingsformular til din kampagne

Sådan tilføjes din formular til alle dine e -mails

Husk, at det ikke anbefales at integrere HTML -koden i fuld form i dine GoDaddy Email Marketing -kampagner. Det kan forårsage uvelkomne problemer med visning og levering. Brug i stedet standardindstillingen for tilmeldingsformular . Dette tilføjer en Tilmelding -knap i sidefoden af alle dine mailings.

Sådan føjer du din formular til din e -mail ved hjælp af korte koder

GoDaddy Email Marketing linker til din standardformular, uanset hvor du bruger makroen [[subscribe]] i din e -mailkampagne. For at tilføje et ekstra klik, der kan klikkes på, i kampagnens brødtekst, skal du blot kopiere linjen nedenfor og indsætte den i et hvilket som helst tekstmodul i din e -mail:

[Abonnér her!] ( [[subscribe]] )

Linket viser teksten "Abonnér her!" Når folk vælger linket, føjes de til din e -mail -liste.

Glem ikke at sende en test til dig selv for at kontrollere dit arbejde. Du er velkommen til at redigere den tekst, der vises i det første sæt firkantede parenteser. Det er den synlige tekst, som dine læsere vil se i den endelige e -mail.

Relaterede emner:

Tilpasning af tilmeldingsformular
Kan jeg tilpasse min sidefod?
Hvad er de avancerede indstillinger for tilmeldingsformular?
Hvordan deler jeg min formular?