Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj et site

Dit Administreret WordPress -abonnement inkluderer et vist antal hjemmesider. Deluxe- og Ultimate -planer har flere tilgængelige sites. Sådan tilføjer du et site til din plan.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. I afsnittet Managed WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. Ved siden af Managed WordPress vælger du + Opret site.
  4. Hvordan vil du begynde at bygge dit WordPress -website? Vælg mellem:
    • Brug Standard WordPress til at begynde at konfigurere et nyt site.
    • Migrer mit site for at begynde at flytte et eksisterende site.
    • Gennemse skabeloner for at vælge en professionel præ-bygget skabelon.
  5. Følg trinene i guiden for at fuldføre tilføjelsen af dit site.