Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj et site

Alle Administreret WordPress-konti indeholder et vist antal websites. Sådan tilføjer du et site til din konto.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. I afsnittet Managed WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. Klik på + Opret site .
  4. Hvis du har et site tilgængeligt på en eksisterende plan, skal du vælge det og klikke på Næste . Ellers skal du klikke på Køb ny plan og gennemføre købet.
  5. Vælg, om du vil opbygge et nyt site eller migrere et eksisterende site, vælg et datacenter og opret dit login. Når dit website er installeret, vises følgende meddelelse: WordPress installeret korrekt!