Opret ekstra domæner eller underdomæner i Linux-hosting

Med ekstra domæner og underdomæner kan du hoste flere hjemmesider med en enkelt cPanel-konto. Fra d. 6. dec. 2023 kan alle Linux-hostingplaner (undtagen Economy) bruge ekstra domæner.

Bemærk: Hvis du vil vise indholdet fra dit primære domæne, men med et andet domænenavn eller en anden URL-adresse, skal du tilføje et aliasdomæne.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg derefter Administrer til dit ønskede Linux -hostingabonnement.
    klik på Administrer
  3. Vælg cPanel-admin.
  4. Vælg Domæner.
  5. Vælg Opret et nyt domæne.
  6. Angiv navnet på dit ekstra domæne (for eksempel smarteksempel.com) eller dit underdomæne (for eksempel shop.smarteksempel.com).
  7. Ryd afkrydsningsfeltet Del dokumentrod. Hvis du vil have en brugerdefineret dokumentrod, skal du erstatte standardstien med din ønskede sti.
    ekstra domæne
  8. Vælg Indsend .

En meddelelse vil bekræfte, at dit domæne er blevet tilføjet.