Tilføj en videoblok i WordPress

Du kan tilføje en videoblok til dine sider eller indlæg i WordPress.

Har du brug for lidt ekstra vejledning? Få ekspertrådgivning om videooprettelse fra en GoDaddy -guide.

1. Åbn blokredigering ( Har du brug for hjælp til at åbne blokeditor? ).
  2. Vælg Tilføj blok .
  3. Vælg Video fra afsnittet Almindelige blokke .
  4. Vælg, hvordan du vil tilføje videoen:
    • Upload - Vælg medie, der er gemt på din egen computer.
    • Mediebibliotek - Giver adgang til arkivbilleder og mediebiblioteket.
    • Indsæt fra URL - Indeholder et felt til at indsætte URL'en for en video, som allerede er hostet online (f.eks. YouTube). Dette er det mest almindelige valg for videoer.
  5. Vælg Indsæt fra URL .
  6. Indsæt URL'en til din video i det angivne felt.
  7. Vælg Anvend .
Animation, der viser, hvordan du tilføjer en videoblok

Bemærk: Husk at opdatere din side eller dit indlæg efter redigering.