Add a YouTube or Vimeo video to my site using an external link

Du kan vise en video fra YouTube eller Vimeo på din hjemmeside ved at linke til den fra din hjemmeside.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede på siden.

Har du brug for mere hjælp? Få eksperthjælp til opsætning af dit eget studie af en GoDaddy-guide.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Vælg Hjemmeside > Rediger hjemmeside for at åbne din websiteeditor.
  4. Gå til siden og placeringen, hvor din video skal tilføjes, og tilføj et afsnit.
  5. Søg efter afsnittet Video, og vælg det ønskede layout.
  6. Hvis du har mere end en video i dit layout, så vælg den video, du vil ændre.
  7. Indsæt linket til din YouTube- eller Vimeo-video i feltet Video-URL i panelet til højre.
  8. Lav en Titel og Videobeskrivelse med din egen tekst i enten panelet til højre eller på selve siden.
  9. Udgiv din hjemmeside, når du er klar, for at gøre ændringerne synlige.

Vis mig hvordan

Denne video er Lektion 15 i introduktionsserien Avanceret design og medier i Hjemmesideprogram