Tilføj en e -mailsignatur i Outlook på internettet

Tilføj en e -mailsignatur, som vises, når du sender meddelelser med Outlook på internettet. Konfigurer din signatur til automatisk at føje til nye meddelelser eller svar og videresendelser. Når du inkluderer oplysninger som f.eks. Dine telefonnumre og din hjemmeside i din signatur, ved dine modtagere mere om, hvem der kontakter dem.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg Outlook på den venstre side.
  3. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger .
  4. Vælg Mail , derefter Skriv og svar .
    Panelet til venstre viser Mail og Skriv og svar
  5. Under E -mail -signatur skal du indtaste et signaturnavn og derefter indtaste den signatur, du vil bruge:
    • Kopiér og indsæt en signatur genereret via e & Office -dashboard .
    • Indtast din signatur. Du kan inkludere dit navn, din e -mailadresse, dit logo og dine links til sociale medier.
    ALTEXT
  6. (Valgfrit) Vælg + Ny signatur for at oprette en anden signatur. Når det er oprettet, vises det på en liste over gemte signaturer.
  7. Under Vælg standardsignaturer skal du vælge din eller dine standardsignaturer under Nye meddelelser og svar/Videresendelser .
  8. ALTEXT
  9. Vælg Gem.

Bemærk: Disse trin opretter en signatur, som kun er tilgængelig, når du bruger Outlook på internettet. Hvis du bruger andre e -mailklienter, skal du også oprette signaturer til dem.