Tilføj en e -mailsignatur i Outlook på internettet

Tilføj e -mail -signaturer, når du sender meddelelser med Outlook på internettet. Din signatur kan automatisk føjes til hver meddelelse, du sender, eller kun tilføjes på visse meddelelser. E -mailunderskrifter hjælper dine modtagere med at vide mere om, hvem der kontakter dem, herunder oplysninger som f.eks. Dit telefonnummer og dit website.

Har du brug for hjælp til at lave en professionel signatur? Opret din signatur i E & Office Dashboard, og tilføj det derefter til Outlook.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger > Vis alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg Mail > Skriv og svar .
    Panelet til venstre viser Mail og Skriv og svar
  4. Under E -mail -signatur skal du indtaste din foretrukne signatur.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for Inkluder automatisk min signatur i nye meddelelser, som jeg skriver, hvis du vil have din signatur i slutningen af alle nye meddelelser.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for Inkluder automatisk min signatur i meddelelser, jeg videresender eller svarer på, hvis du vil have din signatur til sidst i de meddelelser, du videresender eller svarer på.
    udkast til e -mail -signatur med felter markeret for automatisk inkludering af signatur
  7. Vælg Gem.

Relaterede trin

Her er nogle måder, du kan tilpasse din signatur på:

• Logo : BrugIndsæt billeder i -linje -knappen billedknappen for at tilføje et billede af dit logo og ændre størrelsen på det ved at vælge hjørnerne og trække dem på plads.
  • Ikoner for sociale medier : Tilføj et billede af ikonet for sociale medier på samme måde som ovenfor. Vælg derefterKnappen Flere formateringsindstillinger tre prikker ogIndsæt hyperlink -knap hyperlink -knap. Tilføj din sociale medies sides link til feltet Webadresse (URL) , og vælg OK .

Flere oplysninger

Bemærk: Disse trin opretter kun en signatur, som er tilgængelig, når du bruger Outlook på internettet. Hvis du bruger andre e -mailklienter, skal du også oprette signaturer til dem.