Tilføj en billedblok i WordPress

Du kan tilføje billeder til dine sider eller indlæg i WordPress med blokeditoren ved at følge disse trin.

Har du brug for lidt ekstra vejledning? Få ekspertrådgivning om fotografering fra en GoDaddy -guide.

1. Åbn blokredigering ( Har du brug for hjælp til at åbne blokeditor? ).
  2. Vælg Tilføj blok .
  3. Vælg Billede fra afsnittet Almindelige blokke .
  4. Vælg, hvordan du vil tilføje billedet:
    • Upload - Vælg billeder, der er gemt på din egen computer.
    • Indsæt fra URL - Indeholder et felt til at indsætte URL'en for et billede, der allerede er hostet online.
    • Mediebibliotek - Giver adgang til arkivbilleder og mediebiblioteket.
  5. Du skal enten vælge knappen Importer eller Vælg , baseret på hvor du tilføjer billedet fra.
  6. Du har nu føjet et billede til din side eller dit indlæg!
Animation som viser hvordan man tilføjer billeder

Bemærk: Husk at opdatere din side eller dit indlæg efter redigering.