Tilføj en billedgalleriblok i WordPress

Hvis du har brug for at tilføje flere billeder til dit WordPress -website, kan du tilføje en en billedgalleriblok til dine sider eller indlæg.

1. Åbn blokredigering ( Har du brug for hjælp til at åbne blokeditor? ).
  2. Vælg Tilføj blok .
  3. Vælg Galleri fra afsnittet Almindelige blokke .
  4. Vælg, hvordan du vil føje billeder til galleriet:
    • Upload - Vælg billeder, der er gemt på din egen computer.
    • Mediebibliotek - Giver adgang til arkivbilleder og mediebiblioteket.
  5. Du skal enten vælge knappen Importer eller Vælg , baseret på hvor du tilføjer billedet fra.
  6. Vælg Opret et nyt galleri .
  7. Du kan omarrangere dine billeder, tilføje en billedtekst samt metadataene til dine billeder.
  8. Vælg Indsæt galleri .
Animation, der viser, hvordan du tilføjer en billedgalleriblok

Bemærk: Husk at opdatere din side eller dit indlæg efter redigering.