Føj et billede til et indlæg eller en side i WordPress

Når du tilføjer et billede til dine WordPress -indlæg og -sider, kan du vælge fra et tidligere uploadet billede eller uploade billedet, samtidig med at du føjer det til din side.

Har du brug for lidt ekstra vejledning? Få ekspertrådgivning om produktbillede fra en GoDaddy -guide.

1. Log ind på WordPress.
  2. Klik på Indlæg eller Sider i menuen til venstre.
  3. Klik på Rediger under den Side eller det Indlæg, hvor du vil tilføje et billede.
  4. I teksteditorvinduet skal du klikke på det sted, hvor du vil tilføje billedet.
  5. Klik på knappen Tilføj medie .

Bemærk: Hvis du allerede har tilføjet billedet til dit mediebibliotek, kan du klikke på fanen Mediebibliotek og springe til det sidste trin.

6. Klik på knappen Vælg filer .
  7. Find og vælg billedet på din lokale computer.
  8. Klik på Åbn for at føje billedet til dit Mediebibliotek.
  9. Bekræft, at det korrekte billede er valgt, og klik på Indsæt .

Efter udgivelsen af din side eller dit indlæg vil det nye billede være synligt på dit site.