GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Føj kontaktpersoner til en ny liste

Mens du importerer kontaktpersoner til dine abonnenter, kan du oprette en helt ny liste til disse kontaktpersoner. Du kan oprette denne nye liste, når du har åbnet vinduet Tilføj kontaktpersoner , og har indtastet dine kontaktoplysninger. Du kan få yderligere oplysninger om disse trin i:Føj kontaktpersoner til listen Alle abonnenter

1. Klik på rullemenuen nederst i vinduet Tilføj kontaktpersoner. Denne rullemenu indeholder alle dine eksisterende lister, hvis du har nogen.
  2. Nederst på rullelisten er der et felt kaldet En ny liste . Indtast dit nye listenavn i det felt, og klik på knappen + (tilføj) for at tilføje din nye liste. Rullemenuen viser nu dit nye listenavn.
  3. Klik på Tilføj kontaktperson, så er du færdig! Du ser din nye liste med dine kontaktpersoner i abonnentens sidepanel.