Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Føj databaser til Site Backup

Du kan føje MySQL-, PostgreSQL- og MongoDB -databaser til din servers Site Backup -konto.

1. Konfigurer din server til at acceptere Site Backup -forbindelser til din database .
  2. I dit Min server -kontrolpanel skal du klikke på fanen Sikkerhedskopier.
  3. I området Site Backup skal du klikke på Administrer .
  4. Hvis der vises en anden meddelelse , skal du klikke på Administrer igen.
  5. Klik på +Database .
  6. Udfyld felterne på skærmen, og klik derefter på Næste .

Bemærk: Site Backup skal have en databasebruger for at få adgang til din database. Hvis du ikke har en, skal du oprette en bruger.

7. Planlæg din sikkerhedskopi.