Opret en DNS -skabelon

Opret en DNS -skabelon til hurtigt at anvende flere DNS -fortegnelser på dine domæner, i stedet for at tilføje individuelle fortegnelser til hvert domæne manuelt. Du kan føje individuelle fortegnelser til skabelonen eller kopiere fortegnelser fra et andet domæne på din konto.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Fra menuen i siden skal du vælge Indstillinger og derefter vælge DNS -skabeloner .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg TILFØJ for at oprette en ny skabelon.
  4. Indtast et navn til din skabelon, og vælg derefter Gem .
  5. Vælg den indstilling, der passer bedst til dine behov:
    • Tilføj individuelle fortegnelser : Vælg en fortegnelsestype i rullemenuen, og indtast manuelt de nødvendige fortegnelsesoplysninger.
    • Vælg fra et domæne : Vælg et domæne i rullemenuen for at kopiere fortegnelserne fra zonefilen til det valgte domænenavn.
  6. Vælg Gem eller Anvend, når du er færdig.
  7. Tilføj flere individuelle fortegnelser efter behov ved at vælge TILFØJ og indtaste de nødvendige fortegnelsesoplysninger.