Føj udvidelser til Ecommerce-hosting

Din Managed WordPress Ecommerce-hosting er fyldt med WooCommerce-udvidelser, nogle er udviklet af Woo-teamet og nogle er udviklet af SkyVerge. Vi forudinstallerer visse udvidelser, baseret på dine valg under den indledende konfiguration, da du blev spurgt om dine planer for websiten.

Det er nemt at få de udvidelser, du skal have installeret.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Fra menuen til venstre vælger du WooCommerce.
  3. Vælg Plugins. Du skal være på fanebladet Inkluderede plugins billede af fanebladet inkluderede plugins
  4. Rul gennem listen over inkluderede udvidelser, og vælg Installér nu for dem, som du skal bruge.
  5. Vælg Aktivér for at aktivere udvidelsens funktionalitet.
  6. Udvidelser, der er installerede og aktive, bliver markeret med Aktiv.

Du kan altid vende tilbage til listen for at installere flere udvidelser.

Bemærk: Hvis du forbinder din WooCommerce.com-konto, viser fanebladet Abonnementer på WooCommerce.com disse udvidelser som INAKTIV,selvom udvidelserne stadig er installerede, aktiverede, opdaterede og tilgængelige via Inkluderede udvidelser.