GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj links til din kampagne

Tilføj et link i din tekst

1. GoDaddy Email Marketing -konto, hvis du ikke allerede har gjort det. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Fremhæv den tekst, du vil gøre til et klikbart link, og klik på kædelinkikonet nederst i tekstmodulet.
    Fremhæv tekst for at tilføje link.
  3. I pop op-vinduet skal du føje din webadresse til feltet Link til: og trykke på Gem.

Linket vises i fuld markdown -kode, mens du er i redigeringstilstand.

Link vises i markdown -kode i redigeringstilstand

Klik bare på knappen Forhåndsvisning øverst til venstre i modulet for at se linket blive vist, når det bliver sendt.

Klik på Forhåndsvisning for at se den endelige linkvisning

Tilføj et link, startende med URL -adressen

Bemærk: Dette fungerer kun, hvis den URL, du har tilføjet til din tekst, har http: // præfikset.

1. Fremhæv linkteksten og klik på kædelinkikonet .
    Fremhæv URL -adresse og klik på kæde -linkknap.
  2. Pop-op-vinduet er det samme som ovenfor, men din URL indtastes i feltet Link til : . Du skal tilføje din visningstekst til feltet Tekst, der skal vises:.
  3. Klik på Gem, og du er færdig!

Tilføj et link til dit billede

1. Når du har tilføjet et billede til din kampagne , skal du klikke på blyantikonet under billedet.
    Klik på blyantikonet for at tilføje et link til billedet.
  2. I pop op -vinduet skal du indtaste din URL i feltet Link billede til: og trykke på Gem.

Linket vises ikke på din endelige kampagne, men læsere klikker sig videre til den pågældende URL, når de klikker et vilkårligt sted på billedet.