Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj min ekstra lagerplads til min e -mailkonto

Når du har købt ekstra plads, kan du anvende det på de e -mailadresser, du har konfigureret.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Workspace e-mail.
  3. Klik på Administrer ved siden af den konto, hvor du vil anvende ekstra plads.
  4. Klik på Se e-mail .
  5. Ved siden af den ønskede adresse kan du føre musen hen over redigeringsikonet og klikke på Rediger .
  6. I feltet Kvote skal du indtaste den ekstra plads, du vil anvende.
  7. Klik på Gem.