Tilføj min e -mail -signatur til Outlook (Mac)

Indstil Outlook til automatisk at føje din signatur til hver meddelelse eller kun til specifikke meddelelser, du sender. E -mailunderskrifter kan vise dit navn, jobtitel, telefonnummer, hjemmeside og andre kontaktoplysninger, du vil medtage.

Har du brug for hjælp til at lave en professionel signatur? Opret din signatur i E & Office Dashboard, og tilføj det derefter til Outlook.

1. Åbn Outlook til Mac. (Har du ikke appen? Sådan downloader du den .)
  2. I menuen Outlook skal du vælge Ny e -mail .
    Vælg Ny e -mail
  3. Vælg Signatur > Rediger signaturer .
  4. VælgPlustegn -ikon plus -knappen for at tilføje en ny signatur.
    Vælg Plustegn -ikon
  5. Indtast en signatur, eller indsæt en, som du allerede har oprettet. Indtast derefter et signaturnavn for at identificere det.
    Indtast din signatur
  6. Vælg Gem .
    Gem din signatur
  7. Under Vælg standardsignatur skal du bruge listerne til at vælge den signatur, der automatisk vises i Nye meddelelser og/eller Svar/videresendelser . Vælg Ingen for at fjerne signaturer fra at blive vist automatisk.
    Vælg e -mailpræferencer for signatur
  8. Luk vinduet. Din signatur vises nu i dine meddelelser.

Hvis du kun vil føje din signatur til bestemte e -mails, kan du vælge den blandt indstillingerne for oprettelse af meddelelser.
Tilføj signatur fra Meddelelsesindstillinger

Relaterede trin

Her er nogle andre måder, du kan tilpasse din signatur på:

• Billede : Brugikon på billedknappen billedknappen for at tilføje et billede, f.eks. dit logo.
  • Link : Brugikon for hyperlink -knap hyperlink -knap for at tilføje dit website, en e -mailadresse eller et fillink. Du kan også tilføje dine links til sociale medier ved at tilføje et ikon til sociale medier, vælge billedet og bruge hyperlink -knappen til at vedhæfte sitet.

Flere oplysninger

Bemærk: Disse trin opretter kun en signatur, som er tilgængelig, når du bruger Outlook på din Mac. Hvis du bruger andre e -mailklienter, skal du også oprette signaturer til dem.